osaühing Absolent
Õiguslik vorm:
Osaühing
Registrikood:
10502197
KMKR nr:
EE100504147
Majandusaasta periood:
01.01 - 31.12
Asutatud:
28.10.1998 (26)
Kapital:
24 286 EUR
Aadress:
Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Retke tee 30-126
Staatus:
Registreeritud
Kontaktid
Tegevusalad
- MAJUTUS JA TOITLUSTUS
- Toidu ja joogi serveerimine
- Restoranid ja liikuvad toitlustuskohad
- 56101 - Restoranid jm toitlustuskohad
Käibemaksukohustus
Algus | Lõpp | |
---|---|---|
EE100504147 | 01.02.1999 |
Majandusaasta aruanded
Esitamata deklaratsioonid
Maksuvõlg
✓ Puudub
Esitamata aruand.
✓ Puuduvad
Esitamata deklar.
✓ Puuduvad
Kohtulahendid
0
Amet. teadaanded
0
TTJA otsused
0
Kinnisvara
0
EE Domeenid
0
Maksuandmed
Riiklikud maksud | Tööjõumaksud | Maksustatav käive | Töötajaid | |
---|---|---|---|---|
2025 Q1 | 0 € | 0 € | 0 € | - |
Kokku: | 0 € | 0 € | 0 € | |
2024 Q4 | 0 € | 0 € | 0 € | - |
2024 Q3 | 0 € | 0 € | 0 € | - |
2024 Q2 | 0 € | 0 € | 0 € | - |
2024 Q1 | 0 € | 0 € | 0 € | - |
Kokku: | 0 € | 0 € | 0 € |
Müügitulu tegevusala põhiselt
2019 | 2020 | 2021 | |
---|---|---|---|
Restoranid jm toitlustuskohad | 84 383 € | 75 073 € | 9 512 € |
Võlgnevused EMTA
Sünnikuupäev | Roll | Algus | Kehtiv | |
---|---|---|---|---|
Kurban Gusseinov | 15.07.1957 (67) | Juhatuse liige | 07.11.2017 | jah |
Natalja Gusseinova | 18.09.1961 (63) | Juhatuse liige | 07.11.2017 | jah |
Sünnikuupäev | Kontroll | Algus | |
---|---|---|---|
Kurban Gusseinov | 15.07.1957 (67) | Otsene osalus | 19.10.2018 |
Natalja Gusseinova | 18.09.1961 (63) | Otsene osalus | 19.10.2018 |
Määrused
Kuupäev | Tüüp | Tähtaeg | Seisund | |
---|---|---|---|---|
Ä 10035607 / 15 | 01.09.2023 | Kanne - Muutmiskanne | Jõustunud (01.09.2023) | |
Ä 10035607 / 14 | 03.01.2022 | Kanne - Muutmiskanne ÄS § 525 lg 2 alusel | Jõustunud (03.01.2022) | |
Ä 10035607 / 13 | 17.01.2018 | Kanne - Muutmiskanne | Jõustunud (17.01.2018) |
Avalikud tehingud
Osapool | Summa | Liigitus | |
---|---|---|---|
04.02.2021 | Eesti Töötukassa | 520.52 € Saadud | MUUD TOETUSED Töötute sotsiaalne kaitse |